Huvudvärk på hög nivå

Sitter hemma och försöker plugga, har en fruktansvär huvudvärk så det går sådär. Måste verkligen jobba nu för att hinna ifatt i skolan.
Imorgon ska jag rida och jag vill såååååååååhäääääääääääär gärna ha Rufus, eller rättare sagt, jag kräver att få Rufus. Har inte ridit han på såhäääär länge och jag vill verkligen rida honom nu. Vill ju såklart alltid rida honom, men nu har jag en extra stor anledning. Berättar inget förän jag vet mer säkert att det blir så..
/ Emma 




Fotbollsmatch

Idag ska jag tydligen gå på match med min pappa och några till, han har säsongskort så jag går rätt mycket på fotboll. ;p Just nu sitter jag i skolan och väntar på att sluta, när jag kommer hem ska jag först plugga och kolla på serie. Sen åker jag mot Solna ungefär kl. 17.30. :)
/ Isabelle




Wanties - The Horse

Ridstövlar - Bocaj
Jackor - Pikeur
Ridbyxa - Pikeur
Grimma - John Whitaker
Lindor - Waldhausen
Boots - BR
/ Isabelle

Bildbomb Spanska Ridskolan

 
/ Emma

In heaven

Ja, jag älskar lindor. Det är så sjukt snyggt och man kan få till den perfekta outfiten när man rider. Man kan köpa dom här lindorna på The Horse och dom kommer från Mia´s RS. Stor hiss!
/ Isabelle
 
 
 
 
 

Plugga hela dagen...

Idag har jag bara pluggat, är snart klar med engelskan och jag ska bara göra en sida matte nu. Sen är jag klar! Gick ut och fotade katten lite, ikväll blir det film mys med familjen igen. :)
/ Isabelle
 
 

Emmas träningstävling

Med Emmas ord så gick det skit idag. Arkas kändes stressad och annorlunda. Inte alls som vanligt.
Håller delvis med. Vill inte vara taskig mot någon och säga att hon/han red dåligt, men det var väl inte deras bästa runda.
Jag var med som hästskötare och fotograf. Sedan slutade det med att jag vart lite funktionär oxå. Ändrade lite hinderhöjder och så. Men jag fick inte EN bra bild. Inte en ända. Oskärpa på precis alla. Som sagt, dålig dag idag.
/ Emma
 
 

Spanska ridskolan

Det var jättekul att se Spanska Ridskolan. De hade bara Lipizzaner hingstar som var jättefina. Klickade massa häftiga bilder, de kommer upp imorn när jag är hemma ;).
/ Emma 




Globen nästa

Påväg till Globen för att titta på Spanska Ridskolan nu, kul. Tydligen ska showen vara tre timmar lång. Har med kameran så jag fotar om det är bra ljus ;).
Ätit middag på Vapiano, såå gott. Italiensk mat, stor hiss för det ;).
/ Emma 




Kvällsplaner

Just nu kollar på några tröjor jag kanske ska beställa, är helt kära i dom hehe. :) Ikväll ska jag äta på en resturang som ligger nära där jag bor, efter det vet jag inte vad jag ska göra. Typ kolla på en film och umgås med familjen. :)
/ Isabelle
 
 ~ Saknar sommaren och Taffsnäs enormt mycket. </3 ~

Myys dag

Idag ska jag bara ta det lugnt, kolla på serie och plugga om jag orkar. På tisdag ska min kompis Ellinor från Ponnystall följa med ut till Evlinge och kolla när jag och Emma rider, jag kanske tar med min kamera så får hon fota. Vi behöver lite nya bilder, haha. :)
/ Isabelle
 
 

Godnatt

Sjukt trött, så jag går och lägger mig nu. Åkte aldrig till stallet idag. Det blev att både åka till The Horse och Hööks och kolla på grejor istället. Köpte inget, men har nog några grejor på gång ;).
När jag kom hem har jag BARA tagit det lugnt, chillat lixom.
Imorgon tränar jag barnen som vanligt, sedan åker jag, mormor och min moster in till Globen och kollar på Spanska ridskolan, kul! På söndag är det tävlingar i stallet så jag ska ut och titta på det ;).
/ Emma 



Medryttare på Woody

Idag pratade jag och min mamma med min ridlärare om hennes häst Woody, jag ska ju börja skritta ut honom en dag i veckan. Nästa söndag ska vi åka ut till Kovik så ska jag rida Woody och prata om vad jag ska göra och så. Jag ska bara skritta ut på honom då han är väääldigt het, det går antigen i skritt eller 180 i galopp. Han är en korsningen mellan en hollänsk tävlingshäst och fullblod. Han är inte i tävlingsform och blir därför väldigt pigg och vill iväg, men utöver det så är han världens snällaste häst! Jag tror jag kommer att fastna för honom väldigt snabbt, jag är super taggad på detta! :D 
/ Isabelle




Nu är det höst...


/ Emma 

Mornin

Godmorgon! Idag drar jag KANSKE ut till stallet, men vet inte hur det blir. Vi hörs!
/ Emma 




Dagen

Tänker gå och lägga mig, drar dagen lite snabbt bara. Efter skolan åkte jag och tränade. Det gick väl bra. Sedan åkte jag hem och bara chillade. Tittade på kläder och andra stall/ridgrejor jag vill ha.
Förlåt för SÄMST update idag, både från Isabelle och mig, sker förhoppningsvis inte igen.
/ Emma


GE MIG!

Vi är döda

Vi har biljetter till One Direction, det är sjukt! Förlåt alla som har något emot dom, men vi är så jäkla glada nu! Vi har ståplats på sektion röd. (Längst fram) Nu är det bara att börja tagga, haha! ;D
/ Emma & Isabelle




Soovaaa

Hemma från stallet nu. SJUKT kallt var det. Satt med tröja och Arkas regntäcke runt mig och huttrade. Inget ridhus har vi ju heller, så det var ju sådär :/. 

Emma och Arkas är som sagt otroligt fina tillsammans! Dom ska tävla en Pay & Jump på klubben i helgen, startar 70 och 90 cm. Så om du inte har något att göra så kan du ju åka ut till evlinge på söndag och titta ;).
/ Emma 




Ponny bus

Jag red en islandskorsing idag, det gick helt okej. Han är hur stark som helst, men om man håller om med skänken och har en stadig hand så är han super fin. Underlaget i ridhuset är inte det bästa, så jag gick omkull. Som tur var klarade sig både jag och hästen, han blev bara lite chockad. Stackare... Om jag ska tala ut min åsikt om ponnystall så är den inte bra, allt är stökigt där och vi har INGA bra hästar. Dom struntar i ridhus och box underlagen, hagarna också... Det blir bara Evlinge nästa termin, har utvecklats enormt där på bara 4 lektioner. Super bra stall!
/ Isabelle 

~ Fina Goliat ~

Mot stallet

Har vart hemma och tagit det lugnt idag, studiedag. Pluggat lite, tittat lite serie.
Nu drar jag till stallet, mys. Bara chilla lixom. Titta när Emma rider. Hon och Arkas är så fantastiskt fina tillsammans, kul att se hur dom utvecklas! 
/ Emma 




Studiedag

Åh, idag är det ingen skola! Fast jag måste ändå plugga, hehe... Men sen ska jag åka till stallet på kvällen och rida, då ska min mamma prata med min ridlärare om jag ska rida hennes häst Woody eller inte. :)
/ Isabelle


Mawerick

Red Mavven idag, det gick super! Vi övade ju på ställning på böjt spår och han gick i låg och fin form. Super fin häst, haha. Nästa vecka är det samma övning på samma häst och imorgon ska jag rida på ponnystall. :)
/ Isabelle




Tagga ridning

Tagga att rida barbacka nu då! Sits / böjt spår blir det idag ;)
/ Emma




Skolplanen fixad

Har inte gjort så mycket idag, åkte hem och gjorde klart det sista i matten. Jag och min lärare har lagt upp en riktigt bra plan nu för hur jag ska komma ifatt i skolan ;).

Imorgon blir det att rida och på onsdag har jag studiedag. Om jag har någon tid över då drar jag nog ut till stallet ;)
/ Emma 




Nudlar & serie

/ Isabelle 


Hon ursäktar

Isabelle ber så mycket om ursäkt för att hon inte bloggade igår!
/ Emma 




Simning

Förlåt för dålig uppdatering från min del. Jag hade verkligen inget roligt att skriva om igår... 
Idag är det simning i skolan, tror vi ska livrädda. Dom där dockorna man ska hämta på botten väger seriöst 200 kg! När jag kommer hem ska jag inte göra så mycket, jag ska väl kolla på en serie och plugga. :)
/ Isabelle 



Dagen

Har precis kommit hem nu, det var väl trevligt. Blev inte hagaparken för det regnade, så vi åkte hem till Camilla och Johan. Massa "små" barn, jättegulliga, sprang runt och lekte och ville att vi skulle vara med, söta. 
Sen åkte vi hem till mormor och åt middag, jag pluggade mest, men annars var det väl trevligt :).
/ Emma




Planer för dagen

Idag så ska jag till en början bara plugga. Det ska jag för det mesta göra nästa vecka med, för att hinna ifatt lixom. Sen så åker familjen in till stan, för att träffa släkten i Hagaparken och sedan hem till mormor. Om det inte regnar tar jag med mig kameran och fotar lite ;).
/ Emma
 
 
 

Baka lite bullar

 


/ Emma
 
 

Gäster

Sitter och lyssnar på Ed Sheeran, ska fika med familjen och några gäster snart. :) Imorgon ska jag inte göra något speciellt. Jag ska redovisa på måndag så jag måste göra klart alla uppgifter imorgon. Vill till hästarna, haha. Ska ju rida på tisdag så då får jag ju rida! ;p
/ Isabelle
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mellis

/ Isabelle 


Godmorgon

Godmorgon! Nu åker jag och tränar barnen, ha en bra dag :)
/ Emma 




Woody

Igår följde jag ju med min ridlärare till stallet, vi skulle ha tagit bussen men vi fick skjuts av en tjej som brukade jobba på Ponnystall förut. Dom har nämligen sina hästar på Kovik båda två. När vi kom tid så fixade jag med Woody som hästen heter, när det var klart så skrittade jag ut. Han var verkligen super snäll på alla sätt, lite otålig kanske. Men jag fick erbjudandet att åka ut till honom 1 dag i veckan och mys rida på honom. Så min mamma ska ringa min ridlärare någon dag i veckan för att kolla vilken dag som passar. :)
/ Isabelle 



Trötter

Igår var jag ju i stallet och efter det så åkte jag till min farmor och farfar för att fira min farbror som fyllde år. Jag berättar mer om stallet och hästen när jag har sovit, haha. :p
/ Isabelle 



Efter skolan

Efter skolan idag åkte jag bara hem och pluggade, tittade lite serie :). Resten av familjen åkte till grönan och kollade på Darin, men jag kände inte för det. 

Imorgon ska jag mest plugga oxå. Åker till björknäs en timme för att träna barnen, men inget mer.
/ Emma 




Godmorgon fredag




Vad ska man säga...

Jag är verkligen SÄMST. Såhär blir det alltid för mig.. Jag har inte ens haft bloggen i en månad lixom...

Efter skolan idag så följde Bella med hem och nu så sitter jag och STENpluggar. Good luck med att redovisa imorn känner jag...
/ Emma 




Myys

Jag har gjort en smoothie och fruktsallad och ska kolla på en serie nu. Efter jag har kollat ska jag plugga spanska, längtar tills imorgon! Haha :)
/ Isabelle



Fredagens schema

På fredag börjar jag 08.20 och slutar 13.00, direkt efter skolan åker jag till stallet och ska ha en lektion för Amanda. Kl. 17.00 slutar min ridlärare så då tar vi bussen ut till Kovik. 
 / Isabelle 

~ Fina Bim från Taffsnäs ~

Balousan

Red Balou idag, stundtals gick det super och sen var han bara så jobbig. Vi jobbade med galoppfattningar vid X när vi vände rätt upp. Jag hade planerat vilken fattning han skulle ta innan hela tiden, men han hade så svårt och ta den... Men ibland fixade han det. Det var alltså inte den bästa lektionen idag... :/

/ Isabelle




iOS7

Har hört att iOS7 för iPhone ska släppas idag. Vet inte riktigt hur jag känner om den. Enligt mig verkar den ful och jobbig, inte alls samma stil som de tidigare verisionerna. Som jag har uppfattat ser hela innehållet i telefonen HELT annorlunda ut, ungefär som en android telefon. Det är en stor DISS från mig, då jag trivs väldigt bra med den nuvarande designen.
Däremot VET jag inget, då jag inte har testat den, men jag tror inte att jag kommer vara så förtjust i den, alls faktiskt. 

Sen så ska dom ju göra iPhone 5s och iPhone 5c, och ta bort iPhone 4 & 5 ur sortimentet. Det är väl kul med nya grejor men där ser även telefonerna annorlunda ut. 
iPhone 5s finns i en till, guldig färg, och hemknappen har någon form av "fingeravtrycksavläsning", med andra ord, den kan alltså läsa av ett fingeravtryck. Det är väl bra som kod, tills man lyckas skada sig på fingret.. 
Är inte så säker på hur iPhone 5c fungerar, men som jag har förstått det så är den inte lika stark som 5s och den finns i massa olika färger. 

Hur känner du om de nya telefonerna? Vill du ha en av dessa?



Nu när uppdateringen har kommit och jag har läst mer om den verkar den ganska bra faktiskt. Det är bara designen jag inte är nöjd med... Men det är ju inte alltid huvudsaken

Camra

Red Camra idag, allt gick helt okej. Hon var ganska seg men tyckte jag fick igång henne ganska bra, men det är något med den där hästen jag gillar. Hon är så fiin, men ändå små tjurig... Haha, världens underbaraste häst! :)
/ Isabelle 




...

Övade på bakdelsvändningar idag. Red Charon, så det var kul! Känns som om jag passar bra med henne, vi klickar lixom. Däremot regnade det och det va ju inte lika kul, haha. Men det va väl lite mysigt... Haha ;P
/ Emma 






Testar sporrar

Om jag skulle få Camra idag igen så skulle jag ha med mig sporrar för att hon lyssnar inte så bra på skänkeln, men jag har aldrig ridit med sporrar förut så vi får se hur det går! Jag hoppas det går bra, man använder ju inte samma "rörelse" med skänkeln när man har sporrar. Men ni får önska mig lycka till idag om jag får Camra! :)
/ Isabelle

Fullpackad tisdag

Nu blir det självklart skola, det är ganska mycket idag. Efter skolan ska jag skynda hem för att byta om till ridkläder och packa sov grejjor till Emma och sedan ska jag ta bussen till stallet med Emma, först ska vi äta och sen fixa hästarna. Efter ridpasset ska vi åka hem till Emma och sova där för att vi har "friends dag" på onsdag... Förstår ni min dag, haha! ;)
/Isabelle

Godnatt


/ Isabelle

Men oj va det regna...

Regnet bara ÖSTE ner. Seriöst. Men duktig som jag är hade jag paraply ;). Har hört att det ska regna ÄNNU mer imorn och på onsdag, ganska så opassande.. Imorn ska vi ju rida, och vi har inget ridhus, och på onsdag har vi friends-dag i skolan.... Men MYS på det! 
/ Emma 




Skolfotot kommit

Skolfotot har kommit, så vacker man ser ut...
/ Emma




Måndags ångest

Det är så sjukt mycket den här veckan, skolan är seriöst det värsta som finns... Imorgon ska jag rida så det ska bli kul, tror jag kommer att få Camra igen. :) På onsdag och fredag ska jag också rida, jag är så sjukt taggad inför fredagens ridning!
 
/ Isabelle
 

Så ser Rufus box ut just nu...

/ Emma


This Is Us




Grejor från Florida

 
/ Emma 

Bio

Nu sitter jag och väntar på att bussen ska komma, jag ska in till söder och kolla på "This Is Us" igen... Men min kompis Miranda hade inte sett den än och vi ville gå på bio så då blev det den. Jag har inte träffat Miranda på jätte länge så det ska bli sjukt kul! :)

/ Isabelle



Bocaj

Jag är såld på Bocaj ridstövlar, måste köpa sånna. Dom är sjukt snygga och bra, har hittat några för 2299 kr! Typ det ända jag tänker på, haha. Mina ridstövlar som jag har nu är väldigt slitna, dregkjedan krånglar och det har lossnat något "rep" från ridstöveln. Så nästa inköp blir väl sånna här, om jag inte skriver upp dom på önskelistan i jul. Jag ska i alla fall ha dom, punkt slut. :p
 
/ Isabelle
 

Idag kommer hon

Weii, idag kommer mami hem! Hoppas verkligen hon har haft det underbart, det har hon förtjänat! Undra vad det kommer med för kläder och annat skoj hem? Det kan man undra, keep updated ;)
/ Emma 




Mina fina änglar

Saknar dom här dagarna enormt, jag vill så gärna uppleva dom igen. Men ändå inte, jag vet inte om jag är klar med mina kanindagar eller om jag ska börja om. Jag har haft tre kaniner genom mina år, tre underbara kaniner. Dom var alltid glada, den ena var busigare än den andra och den andra var snällare än den tredje. Bella följde efter mig vart jag än gick och Sally älskade att bli ompysslad. Men Stella, hon var min absoluta favorit. Jag hade en speciell realtion till henne, en relation som jag aldrig kan få uppleva igen. Jag kommer ihåg den dagen när hon var tvungen att åka upp till himlen, det är den jobbigaste i hela mitt liv. Åh vad jag saknar henne... </3
 
/Isabelle
~ Mina finaste änglar ~

Måla naglar


/ Emma 

Trååk dag

Den här dagen har varit så tråkig, allt är bara trååk. När jag kom hem idag gjorde jag i alla fall en god lunch, nu sitter jag och kollar stallplatser runt värmdö/nacka. Jag ska förmodligen hyra fjording nästa år, men inget är bestämt ännu. Så vi får se hur det blir om ett år, hehe. :)
/ Isabelle
 
 

Chillar med katten


/ Emma 

Godmorgon lördag!

Just nu sitter jag i bilen påväg till hallen, ska börja som hjälptränare för små femåringar i gymnastik. Kul! Men tagga att lära sig namnen på 30 barn, haha. 
/ Emma 






Fredagar är bäst

Nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar  och äter sen mellis. Idag efter orienteringen åkte jag till stallet och bestämde med min ridlärare att nästa fredag ska jag åka ut till hennes häst och rida den, det ska bli super kul! Nu ska jag duscha och snart äta middag! 

/ Isabelle 



Ponny mys


Lär dig planera kvinna.

Åh min planering suger.
Vi går 20 över tänkte jag, så har vi tid på oss.. Javisst, vi gick, snarare sprang 35. Sure, vi kom 2 minuter sent. 2 minuter. Men vi sprang nonstop i 10. Jomen visst, bra uppvärmning.
Nån har fått sig en rejäl läxa idag, och den tjejen heter Emma Lundgren.
/ Emma




Titta serie och mysa




Live While We're Young

Let's go crazy to Emma! Haha, idag ska vi väl bara vara hemma hos Emma om vi inte ska åka och handla lunch tills imorgon. Vi kommer blogga mer sen! 
/ Isabelle





UGG färg?

Blöööh denna beslutsångest...
Tänker köpa uggs, men. Vet inte vilken färg jag vill ha.. Tänker mig typ svart, brun, aprikos eller blå. Vad tycker ni är en FIN och PASSANDE färg på uggs?
/ Emma 




...

Det blev ingen ridning idag, det var teori... Har varit ganska nere under eftermiddag på grund av några olika saker, inget jag vill ta upp här. Men imorgon ska jag iaf sova hos Emma, så det ska bli kul! :)

/ Isabelle 




Ibland e de så

Både Isabelle och jag har varit RIKTIGT dåliga på att uppdatera idag, fy på oss.

Sitter hemma och pluggar, inte så kul, men jag ligger lite efter och det måste göras. 
Imorn sover Isabelle hos mig och på fredag har vi orienteringsdag, börjar 10.45, ganska så soft. Går hemifrån bara en kvart innan, Nacka u know ;). 
/ Emma 

Sämst kvalité, ursäktar


Segaste dagen på länge

Den här dagen har varit sååå seg, jag slutade kl. 15.00 och sitter på bussen nu. Ikväll ska jag såklart till stallet, haha! :D Jag ska till stallet på fredag också och ha lektion för min kompis och då kan jag ju passa på att ta med kameran! Behöver verkligen nya hästbilder...

/ Isabelle



~ Värlends finaste fjording, jag kommer aldrig att glömma dig. ~

Benji benji benji...

Åh red Benjamin, haha inte så kul, vi klickar inte riktigt. Vi övade väl mest på att ha hästarna raka. Det gick väl helt okej ändå, även fast jag hade Benji, haha. Nej men han är väl gullig, fjording ;). Benjamin kan säkert vara jättekul att rida, om man passar med honom :D
/ Emma





Evlinge

Idag red jag Camra, ett skimmel sto. Vet inte hur hög hon är men tror runt 160, det gick iaf bra! I slutet lyssnade hon bra på mina hjälper och hade ett bra flow. :) Det blev inga bilder när jag red eller bara på Camra, men imorgon ska jag rida på ponnystall. :)

/ Isabelle 



Tisdaag

 
 
 
 
Efter skolan ska jag åka hem och byta om till ridkläder för att sedan ta bussen ut till Evlinge. Sen ska jag inte göra så mycket mer förutom att rida, kanske plugga lite om det behövs. Imorgon ska jag i alla fall ut till Ponnystall och rida, jag tror vi ska rida ut om det är bra väder! :)
 
/Isabelle
 

Tagga prov nu då...

SO prov direkt nu på morgonen, ont i magen.. Känns som om jag pluggat hur mycket som helst till dethär, men ändå inte kan någonting. Bad feeling.

Vid halv fyra drar jag till stallet och rider. Isabelle ska börja med oss idag så det ska bli KUL! 
/ Emma




Normal get


Jobba jobba

Just nu sitter jag på ponnystall i cafeterian och jobbar. Jag slutar kl. 19.00, efter det ska jag hem och äta. Haha, jag är sååå hungrig. Imorgon ska jag rida på Evlinge där Emma rider och prova om det är ett stall för mig! :D


USA Shopping

Denna veckan är mamma i Florida, så har planerat massa gjrejor jag vill ha. Massa kläder och parfymer, skor och annat står på listan. Förhoppningsvis följer dom med hem oxå ;)
/ Emma
 
 

Godmorgon

 
/ Emma

Kattfoto

Vart ute och spamfotat katterna. Väldigt bra fotoljus och vissa bilder är riktigt fina, kul!
Ni har redan tillräckligt mycket bilder att titta på idag, så det räcker med en ;)
/ Emma
 
 
~ Nikon D5100 Nikkor 55 - 200mm ~

Bildbomb privatlektion

 
 

Fabiano

Idag red jag Fabbe på privatlektionen, jag tyckte det gick bra eftersom det var första gången jag red honom och han är en stor häst. Jag brukar ju rida C-ponny, så det var en stor skillnad. Men det var så jäkla kul, det är ju lite skillnad på stegen... haha. :)
 
/Isabelle
 

Privatlektionen

Gick väl helt okej. Sitter i bilen påväg hem nu. Det vi gjorde var väl mest att öva ställning. Mavven ville inte riktigt, men tillslut så. Pappa var med och klickade lite bilder, men det blev inte jättebra. Haha han är inte så duktig på att fota :/. Men jag kan ju lägga upp dom bästa iaf :).
/ Emma


Myys

Sover hos Elin i natt. Ska bara mysa framför film med godis :).
Imorn blir det att rida privatlektion, taggad till max!
/ Emma


Kräftor

Idag blev det kräftor till middag, det är så sjukt gott! haha. Nu ska jag väl kolla på någon film med familjen om inte jag ska kolla på en själv, vill verkligen se på en riktig komedifilm. ;) Är helt slut efter denna dag, det var super varmt på utsällningen. Men kul var det! 
 
/Isabelle
 

Golden retriever utställning 2.

 

Golden retriever utställning 1.

 

Summer in a bottle

Är hos världens bästa Elin i Spånga. Har haft grymt kul och skrattat så vi får ont i magen. Var på väg till hennes stall, men missade bussen så vi gick till pressbyrån och hittade tydligen en väldigt kul vitamindryck. "Summer in a bottle". Haha det fanns tre till med roliga namn och töntiga texter.

/Emma


Utställning

Jag har precis kommit hem från utställningen, det blev några bilder så jag lägger upp dom idag eller imorgon! :) Om ett par timmar så kommer min pappas släkt och ska fira min syster som fyller år idag, grattis världens bästa syster! Imorgon blir det att åka ut till Emmas stall så ska vi båda rida en privatlektion där. :)
/ Isabelle


Seg dag

Halloj! Den här dagen har varit så seg, just nu är Emma hemma hos mig och vi har kollat på tv. Jag vet inte om vi fotar eftersom vi gjorde det igår. I kväll ska det komma gäster hem till mig och i morgon ska jag åka på goldenretriver utställning. Då kommer jag att ta med kameran och fota så då kommer de massa bilder! :)
/ Isabelle

 
 
 

Ändrade planer

Det blir inte någon Nause, är alldeles för trött för det. Istället blir det att åka hem till Isabelle och bara mysa. Kanske klickar lite bilder, vi får se hur det blir :)
/ Emma


Fredag

Har inga speciella planer idag. Tror jag drar till grönan med vänner ikväll och kollar på Nause.
/ Emma


Shopping

Här är skalet och parfymen jag köpte! Skalet köpte jag på teknik magasinet och parfymen köpte jag på kicks. :)
/ Isabelle


Gyminstruktion check

Har vart och fått en gyminstruktion på gymmet, kul att veta vad jag ska köra och hur länge. Hon visa hur maskiner funka mm. Riktigt trevlig

Vi klickade massa bilder i eftermiddags, så dom bästa kommer väl upp nån dag ;)
/ Emma


Bästa eftermiddagen

Skolan gick väl helt okej idag, provet gick bättre än väntat! :) Efter skolan åkte först jag och Emma till Nacka Forum för att jag skulle köpa ett nytt skal och One Directions nya parfym, den luktar sååå gott! Ett story plus till den! Sen åkte vi hem till Emma och fota. :)
/ Isabelle


Tagga skolfoto

Skolfoto idag då, så jävla taggad.. Inte.
Ser hemsk ut varje gång :/ "Knäna åt höger, handen på knät, luta huvudet" Och det värsta.. le med STÄNGD mun! Låt mig le på mitt eget vis!

/ Emma


Ny dag nya tag

Go'morgon! Jag hatar verkligen torsdagar, haha. Idag har vi ett bedömningsprov som jag verklligen inte är förberädd på... Jag vet inte vad jag ska göra efter skolan, förmodligen bara hem och ta det lugnt. :)
/ Isabelle 
 

Markarbete

Idag var det markarbete som stod på schemat, såklart red jag Malte och det gick super bra! Han lyssnade på alla mina hjälper och allt kändes riktigt bra. Vi hoppade ett hinder ca. 5 gånger och han var riktigt het i början men i slutet kom jag in i bra galopp! Världens bästa ponny! Här får ni en bild på min outfit och en bild från i somras på Malte och jag. :)

/ Isabelle


Endast tillfälligt!

Detta är endast en tillfällig header, men jag tror vi har kvar den till helgen. På söndag ska jag och Isabelle rida privatlektion, och då sker förstås massa fotografering ;).
 
/ Emma
 
 
 
 

Designfail

Försöker fixa designen, men det går inte så bra. När jag laddar upp headern blir den osynlig :/ Får försöka fixa det sen, måste verkligen plugga nu..
/ Emma
 

Skola nu, stallet sen

Hej! Nu sitter jag i skolan. Idag ska jag åka till stallet på kvällen och rida, det kommer nog inte bli några bilder när jag rider. Men jag kanske ska ta med mig kameran och fota lite innan ridningen, ni får se! :)
/ Isabelle


Hoppning på båtis

Gick sådär att rida idag. Hade Benjamin, gillar inte honom så mycket.
Vi red till Båtis och hoppade, var jättetaggad innan eftersom jag bara hoppat där en gång tidigare. Men nej det gick inte så bra. Han ville inte göra som jag sa och allt gick bara skit. Trött och seg var han oxå då han redan hade gått två lektioner. Moa var där och fotade lite, men har inte sett bilderna än då batteriet dog. Hon skulle mejla dom nån gång i veckan, så lägger jag upp dom direkt när dom kommer ;). Tyvärr fick hon ingen bild när jag hoppade över båten, eftersom batteriet tog slut precis innan. Haha men det finns ju fler tillfällen ;)

/ Emma


Emma

Jag är då Emma och jag är ett augusti barn. På fritiden brukar jag fota med min kamera som är en Nikon D5100 med mitt zoom objektiv, ett Nikkor 55 - 200mm, och jag har också gått olika fotokurser. Jag är i rider 1 dag i veckan och jag gillar såklart att vara med min kompisar! :)

Isabelle

Jag är Isabelle och är född i mars, jag rider 1-3 dagar i veckan på en ridskola där jag är elev och jobbar. Jag är kär i rasen fjording och min favorit ponny som heter Malte är såklart av den rasen. På somrarna åker jag även till Taffsnäs och går på ridläger där, drömlandet för mig eftersom dom bara har fjordingar där! På fritiden gillar jag också att fota och äger än Nikon D3100 med två objektiv. Jag gillar att shoppa men jag är ingen sådan person som måste ha allt nytt inom mode, haha. :)
 
 

Emma och Isabelle

Hej, vi är två fjortonåriga tjejer som heter Emma och Isabelle som ligger bakom den här bloggen. Bloggen kommer mest att handla om hästar och foto men även andra inlägg kan såklart komma upp! Vi går i samma skola och har känt varandra i 2 år. Vi kommer att skriva mer om oss själva i ett annat inlägg. :)