Träna lite

/ Emma 


Dagen

Är jättenöjd med håret, har färgat det typ röd-brunt. Bild imorgon ;)
Imorgonåker jag vid halv 9 till salongen för att färga ögonbryn och ögonfransar, spännande...

Red Suna idag, det gick väl bra, men hon va såå rädd för byggmaskinerna. Vägrade först att gå förbi, men efter ett tag så ;). Sen så hjälpte jag till lite i stallet och sedan teori. Vi gick igenom sadling och betsling.
/ Emma 

Så underbar <3

Världens bästa ponny




Godnatt

Imorgon åker jag till frisören och sen direkt till stallet. Ska rida Suna (Sunshine) och sedan ha teorilektion. Ridtältet sätts upp denna vecka, så nästa kan vi rida där ;). Ridhusbygget går bra, det räknas stå klart i slutet av december :D.
/ Emma 



Tillbaka

Hej, nu är jag tillbaka från min lilla bloggpause. Jag har gjort massa kul i helgen som jag tänkte berätta lite  om ;).
 
I fredags åkte jag efter skolan hem till Jennie. Det var hslloweenparty där på kvällen, så jag hjälpte henne att fixa i ordning innan. Vi hade jättekul hela kvällen och jag var reaaaally trött när jag åkte därifrån ;).
 
I lördags vart jag fört och tränade barnen som vanligt, sedan på kvällen gick vi hem till Smilla och åt middag där. Jag stannade och sov kvar, jättemysigt.
 
Igår var jag bara hemma nästan hela dagen. Läste för det mestaen sjuukt bra bok, men tittade lite på serie oxå ;).
/ Emma
 
 

Arlanda

Har handlat på Victoria's secret och tog en latte på starbucks. :p Planet går typ om 10 minuter så jag kommer tillbaka om en vecka, ha det så bra! :)
/ Isabelle 




Packat och klart

Snart går flygplanet ner till Italien, det ska bli så skönt! Jag kommer förmodligen inte kunna blogga när jag är där nere så att jag kommer tillbaka på måndag, jag kanske slänger in något kort inlägg om jag lyckas hitta internet någonstans! :)
Om någon undrar så ska jag flyga ner till Italien, venedig och kryssa i medelhavet. Jag kommer att åka runt i Italien, Grekland, Dubrovnik och kommer hem på söndag natt. :)
/ Isabelle
 
 
 
 

New nails

/ Isabelle

Promenix

~ Du är ändå helt ok ♡ ~
/ Isabelle 

Woody mys

Är påväg ut till Woody nu, om jag orkar ska jag skritta ut en snabbis. Men om jag inte orkar (jag har fortfarande lite feber) så går jag ut på en promenad och bara myser. Han har ny kraft mat så jag måste fixa det också! :p Efter stallet ska jag hem och packa tills på söndag, det ska bli så skönt att åka utomlands. :)
/ Isabelle





Kalas

Idag firar min familj min mormor som fyller 65! :) Vi är ute och äter på en fondue restaurang, det är såå sjukt gott! 
Grattis Mormor, du är bäst! :*
/ Isabelle






Glaad

Snart kommer min nya älskling, en iPhone 5s guld! Längtar så ganska mycket till den kommer, haha. Men jag ska ju iväg på semester på höstlovet så jag kommer att få den efter lovet... :p
/ Isabelle




Arg & besviken

Är lite arg och besviken just nu av olika anledningar. Säger bara att det blir sämre uppdatering för mig i en/två dagar.
/ Emma 

Hårfärg

Nu ska jag färga håret snart, vill verkligen ha brunt hår. Jag hoppas att det passar, ska förmodligen försöka hinna färga det innan höstlovet då jag ska iväg på kryssing. Längtar så sjukt mycket, vi ska till Italien, Grekland och Dubrovnink. ;) Är fortfarande sjuk så jag är förmodligen hemma imorgon också, åhh vad jobbigt det är att vara sjuk innan ett lov. Det är alltid så mycket som ska vara klart innan lovet så att man inte hamnar efter... :/
/ Isabelle
 
 

Världens bästa ponny

Har ju som sagt varit och ridit ett otroligt roligt rispass idag. I början var det bara kallt och jobbigt, men sen sket jag i det. Red min lilla pownie Rufus, som gick hur fint som helst, speciellt mot mitten/slutet. Är såå nöjd och glad för han var verkligen duktig, gick i fin form i båda varven, ställde, och gick fint undan båda skänklarna i skänkelvikningen. Riktigt stolt övar han. 
/ Emma 

Min underbara lilla ponny <3

Glad chey

Är så fantastiskt glad efter dagens rispass. Berättar mer när jag kommer hem.
/ Emma 

Världens bästa <3


Sick

Jag blev hemma från skolan idag då jag mådde riktigt illa inatt/imorse... :/ Det blir ingen ridning för mig heller idag, vet inte om jag ska gå imorgon heller. Jag vill gå till skolan imorgon, för att om man är hemma för mycket i våran skola hamnar man så sjukt mycket efter... Nu ska jag kolla på en serie och plugga. :)
/ Isabelle
 
 
 

...

Är påväg hem nu, har varit hos Sunshine. Det gick väl sådär. Hon kändes annorlunda, segade sig fram och ville inte. I traven sprang som en dåre och inte åt det håll jag ville. Skrittade ner till Båtis och red lite där.
/ Emma 

Ganska mysigt var det ändå ;)

Måndag morgon

Nu börjar en helt ny vecka, är inte ett dugg taggad. Det är väldigt mycket plugg den här veckan så att det är det jag verkligen måste fokusera på nu, sen är det lov och då reser jag utomblands! :)
Idag efter skolan ska jag åka till min morbror och vara där tills jag ska gå på match på friends, har inte gått på någon hemma match på jätte länge så det ska bli kul!  AIK livet ut. 
/ Isabelle
 

Hello Monday

Sista veckan nu innan lovet, känns skönt. Har riktigt mycket att göra denna vecka, och det känns ju lite mindre bra.. Massa redovisningar mm. 

Efter skolan idag åker jag ut till Sunshine. Nu kan jag rida med sadel då skavsåren har läkt + att nu kan jag börja trava för hon har skrittat halva månaden nu.
/ Emma 




Höstbilder

 Här kommer lite bilder som togs idag. Förlåt för dålig kavlité, men blogg.se dödar seriöst kvaliten... :/
/ Isabelle

Joel klickat lite bilder på mig

 
/ Emma

Uteritt

/ Isabelle


Bildbomb på g

/ Emma 


Världens bästa ponny

Jag älskar dig mer än allt <3


Kvälls mys

Igår kväll kollade jag på hobbit med min familj, vi hade gjort egen glass och chokladsås som vi åt. Herregud vad gott det var! Det bästa är att vi har kvar jätte mycket tills ikväll också. Ska åka ut till Woody snart, Ellinor fick lov att följa med idag! Jag ska ta med mig kameran och setill att vi fotar några härliga höstbilder idag också! :)
/ Isabelle
 
 

Naglar

Testade att göra ett nytt nageltricks idag, och såhär blev resultatet. :P
Vet inte vad det heter när man gör såhär, men man doppar nagelack i vatten och sen tar man ner nageln i vattnet så fäster nagelacket sig på nageln. :S
/ Isabelle
 
 

Grattis till silvret

Ni är bäst :*


Träningsläger 2014 bokat

Då har man klickat sig in på ridlager.se och bokat ett träningsläger sommaren 2014. Skyrup Country Club by AW är det som gäller. Vecka 28 (6 juli - 12 juli) 2014 åker jag och Mira ner till Skåne för en träningsvecka där. Ska bli fantastiskt roligt att få utvecklas och tränas på den nivån, och såklart skaffa massa nya vänner ;). Längtar och är redan sjukt taggad inför detta.
/ Emma
 
 

Bortslösad dag

Idag vaknade jag 12, det är hemskt. Har liksom sovit bort en hel dag käns det som... :/ Idag ska jag iaf vara hemma hela dagen, tror jag ska kolla på några avsnitt av himym. Det är så bäst, dör av skratt! 
/ Isabelle
 
 
 
 

Träning för dom små

Ja då var det lördag igen och dags att träna barnen i gymnastik. Inte säker på vad vi ska göra idag, men nån form av hinderbana blir det väl ;)

Senare idag åker jag och mamma och tittar på mitt gamla gympalags tävling. Ska bli såå kul!
/ Emma 



Duktig brossa lagar gröt




Igenridningen

Det blev lite ändrade tider på min igenridning, så jag red i 18.30 gruppen istället. 
Red Emma's Rufus idag, det gick ganska bra för att vara första gången! :) I högervarvet var han super trevlig och gick bra i form medan i vänstervarvet tryckte han bara på min innerskänkel. Vi tränade på galoppfattningar och det gick jätte bra! Han har lite humör så det blev lite rejäla bockningar ibland, haha ponnys asså! ;)
/ Isabelle

~ Haha, otroligt vacker bild på Emma och Rufus ~


Nova..

Red Nova idag på igenridningen. Det gick väl helt okej. I början gick det rent utsagt skit, men sen så gick det bättre. Hon lyssnade bättre, men jag var väl antagligen tydligare oxå.
Åh saknar Rufus <3
/ Emma




Lång fredag

Idag har jag redovisat spanska i skolan, det gick förväntansfullt bra! Sen slutade typ bara jag kl. 14.30 för att jag skulle ha som ett IUP samtal fast man kollar vart man ligger till i skolan och så. :) Är påväg hem nu och ska byta om till ridkläder och åka ut till stallet för att jag och Emma ska rida igen idag! :)
/ Isabelle




Fredag

Äntligen fredag. Det har varit en stressig vecka, men nu är det snart helg.
Vid två åker jag ut till stallet. Ska rida igen en missad lektion vid halv 6. Haha glömde kolla vem jag ska rida för, så det blir en överraskning ;).
/ Emma


Gårdagens premiär

Igår red jag Yrrol på lektion, har inte ridit honom på över ett år sen han bockade av mig... Det började med att han kom för 1,5 år sen, jag fick frågan om att bli medryttare på honom och rida till honom så att han kunde gå lektioner på ridskolan. Andra gången jag red honom så skulle jag fatta galopp, han blev jätte pigg och bockade ett ENORMT bocksprång. Jag flyger av och landar på huvudet och mitt nyckelben så att det går av, jag fick åka direkt till sjukhuset och kolla upp allt. Men det fick bli att någon annan fick rida till hästen och jag fick inte rida på flera månader, sånt händer när man rider. Haha... ;) Ridpasset igår gick iaf super bra för att inte ha ridit honom på ett tag, han är en hel annan ponny nu. Mycket lugnare och finare! :)
/ Isabelle




Som galen

Oj oj.. Katten leker SOM GALEN. Skojar inte. Haha rastlös ?

Skrittade ut med Emma idag, riktigt mysigt. Kul när båda för en gångs skull kan rida ;). Började småregna och mullra lite när vi var ute, men det gick över sen när vi kom tillbaks. Sen 1 timme senare bara öste det ner.
Men otroligt mysigt var det ;).
/ Emma



Godnatt

Har vart en helt okej dag idag ändå. Ganska chill, inte så mycket press. Imorn blir det nog jobbigare, så sleep well ;).
/ Emma 




Peter Pan

Ska förmodligen rida Peter idag om jag inte hittar någon att byta med, jag dissar den hästen totalt. Haha, ja jag är inte så glad idag... Orkar inte åka till stallet, har varit i tre olika stall 6 dagar av 7 nu. Vill sova, hehe.
/ Isabelle 
 
 

3 Nova veckor

Nu har jag ridit Nova i tre gånger, det gick inte så bra igår. Ibörjan var hon fruktansvärd men i slutet gav hon efter, i galoppen höll jag på att rammla av också... Haha, vi galopperade på volterna och hon tvärstannade och drog åt andra hållet. Men jag höll mig kvar även fast jag låg på halsen, det var såå fail. Jag får hoppas på en ny ponny nästa gång eftersom jag har haft henne tre gånger nu. :)
/ Isabelle
 
 ~ Fina Itzak från Taffsnäs som Frida hoppar ~

Ändå alltid bäst

Gick inte jättebra idag, red Rufus på ridskola. I början ville han inte lyssna, men det kan jag förstå, för jag var otydlig. Mot slutet gick det bättre, för då tog jag i istället för att mesa. Då lyssnade han mycket bättre och gjorde som jag ville, men det brukar ju vara så ;).
Om man jämför med i vintras så gick han mycket finare nu, min lilla pownie.
/ Emma

Mörkt nu, nog svårt att få bild i rörelse


Ny vecka

Jag hatar måndagar, som alla andra. Idag gick jag i skolan och efter det åkte jag och provade ett par Bocaj ridstövlar som jag la undan, ska förmodligen inte köpa dom. Gillade dom ändå inte, jag och mamma kom fram till att det är bättre att jag köper ett par nya nästa år. Ska lägga pengarna på andra saker som jag behöver istället. Åkte iaf med Emma ut till stallet så hon rider Sunshine på måndagar. :)
/ Isabelle




Super dag

Det var jätte skönt i stallet idag, det var nästan inga där. När jag skulle åka hem från stallet började alla komma. Woody var mycket lugnare idag än igår, jag tror vi red i en bättre miljö idag också. :) Jag valde att klättra idag och det gick bra, i slutet av ridpasset travade jag lite. Det har varit en super bra dag idag! :D
/ Isabelle



Chill dag

Vart hemma hela dagen. Bara pluggat och kollat film.
/ Emma
 

En vanlig söndag

 
/ Isabelle

Fixar videon

Jag håller på med videon jag skulle göra hur mina söndagar ser ut, ni får en liten tjuvtitt här! ;p
/ Isabelle




Woody's schema

Jag tänkte göra en video imorgon om hur min dag kommer se ut, kan även visa runt lite i stallet och när jag rider Woody. :)
/ Isabelle

Här är schemat för imorgon för allt som ska göras, även lite andra små saker ska också göras. :)

Oj oj inte bra...

Skulle lägga mig och kom på att jag inte bloggat idag. Nu när jag tittade så har inte Isabelle heller det, inte ALLS bra. Fy skäms och tummarna ner. Nu måste vi skärpa oss.

Jag har inte gjort mycket idag. Smilla och jag vaknade vid 11, sen åkte jag och tränade barnen och sen hem till plugg. Ganska lugn dag för mig.
Godnatt
/ Emma 



Fredagsmys

Slutade 11.30 idag, chill. Åkte och tränade och sedan hem. Pluggade lite. Sen kom Smilla, har inte träffat henne på jättelänge, så det är kul! Hon stannar och sover över här inatt. 
Imorgon tränar jag barnen, sen tar jag dagen lite som den kommer. Pluggar nog för det mesta.
/ Emma 



Två stall avklarade

Fixade hos Woody först idag, vi mockade och fixade hö och vatten. Skrittade ut på asfalt idag, han var ganska lugn. Han är typ rädd för "grova" motorljud, typ som en moppe eller gräsklippare som vi stötte på. Haha, fega häst! :') Nu ska jag duscha och åka till min kompis och fira henne i efterskott! :)
/ Isabelle

En vacker kvällsbild på Woody, haha


Fredags planer

Jag slutar 11.30 idag så det är super skönt, jag åker direkt till stallet med Amanda och fixar alla saker och rider ut en liten stund på Woody. Efter det åker vi till ponnystall så ska Amanda rida, efter det ska jag hem å duscha för att sedan åka till en kompis och fira henne i efterskott för hon har fyllt år. Jag kommer att vara sjukt trött imorgon... 
/ Isabelle 



 

Mer och mer

Var ju och red Sunshine idag, skrittade bara ut på långa tyglar som vanligt. Men jag börjar gilla henne mer och mer. I början var det bara att jag åkte dit och red typ, men nu så känns hon som "min" när jag är där. Jag vet inte men jag gillar henne mycket mer nu iallafall. 
/ Emma 




One Direction flumm

Ibörjan säger jag att jag ska göra en videoblogg om alla One Direction saker jag har. ;) 
Åh vad flummig jag är! Ja jag har inget liv, här har ni bevis. Jag driver för er som inte fattar det, hehe...
/ Isabelle


Oj nu regna de




Friday tomorrow

Sitter och myser jusst nu efter en långsam stressad torsdag... Jag och Emma hade en redovisning tillsammans inför en hel klass och vi båda har ENORM senskräck, men det gick helt okej. Efter skolan åkte vi hem till mig och  åt godis, haha. Emma skulle till stallet och rida så hon åkte hem till mig en snabbis för jag bor typ 5 minuter från busshållplatsen där bussen går till evlinge. :)
 
/ Isabelle
 
 ~ Världens bästa artist, nej men hon är grym ~

Rida i regnet

Tagga att skritta ut i regnet! Inte. Kallt och blött. Usch fy. 
/ Emma 




Texas

Förlåt för dålig uppdatering... :/

Igår red jag Texas på lektion, är verkligen inte nöjd efter det ridpasset. Han är som en symaskin, han tar så jäkla korta steg och vill bara springa. Man kan inte ta honom i munnen och han lyssnar inte på skänklarna. Några sa att det gick bra, men det är ingen häst jag vill sitta upp på igen och rida ett dressyrpass på... 
/ Isabelle

~ Rider Rocky på bilden, Texas går framför :) ~


Inget jag vill ta upp

Känner mig lite nere nu, inget jag vill ta upp här för tillfället. Kommer kanske ha lite sämre uppdatering idag och imorgon.
/ Emma



Den vände

Bussen körde förbi oss igår när vi skulle till stallet, men sen vände den för att hämta oss haha!


Världens bästa ponny

Vart och ridit världens bästa ponny, Rufus! Han gick ju inte jättefint hela tiden, men det var några gånger i både vänster och höger varv han gick ner i form och ville ställa ;).
/ Emma 
Älskar dig världens bästa ponny

Bästa Nova

Gud vad ponnyn levererade idag, det gick helt magiskt! Förra veckan hatade jag henne totalt, men ja ett ridpass kan förändra mycket. Vi övade väldigt mycket på ställning, hon gick super fint på A & C volterna. Åh vad glad jag är över dagens insats! :D
/ Isabelle




Rida pålle

Nu är jag påväg hem för att äta lite och sen byta om till ridkläder och ta bussen ut till stallet. Förmodligen ska jag rida Nova igen, men är inte helt säker. Min kropp är seriöst helt död så jag skulle gärna vilja rida en ponny som inte kräver lika mycket som henne, hehe. :3
/ Isabelle




Orkar inget...

Jag är sjukt trött och vill bara komma ifrån allting, jag orkar inte vara på den platsen jag är just nu. Det ända som är roligt är att vara i stallet, alla är så omtänkasamma och man kan verkligen få vara sig själv där. Aja, det ända jag gör jusst nu är att kolla på serie, lyssna på musik och plugga. ;/
/ Isabelle
 
 ~ Fina vän, åh vad jag saknar dig. </3 ~

Skritt runt Sandtaget

Vart och ridit Sunshine. Det gick bra. Hon skrittade på med en bra takt idag, var inte alls lika nervös och stressad som i torsdags. Det var en annan häst med idag, så antagligen kände hon sig lite lugnare, + att nu har hon ridits lite mer.
/ Emma




Rida lite ponny


/ Emma

Grattis pappa!

Grattis på födelsedagen världens bästa pappa! Jag älskar dig <3


Dåligt av mig

Jag skulle gå och lägga mig och kom på mig själv att inte ha bloggat en enda gång idag. Riktigt dåligt av mig. BRA att Isabelle gjorde det iallafall.

Idag har jag bara varit hemma precis hela dagen. Pluggat pluggat och tittat film ;P Nej men jag har för det mesta bara pluggat. Vi hade gäster idag oxå, för pappa fyller år imorgon. Firade i förskott lixom ;).
Nu ska jag sova, klockan är ju typ 12, det är skola imorn Emma!
/ Emma 




New in ♡

 
/ Isabelle

Äntligen medryttare

Ja, nu är jag medryttare på Woody. Idag åkte jag och min mamma ut till Kovik och pratade med min ridlärare. Hon visade oss vart alla saker är och hur mycket mat han ska få och när, ja allt som är bra att veta. Så jag ska börja åka ut dit på söndagar och rida ut honom, skritta och jogga lite. Ska även ut dit på fredag också, haha. :)
/ Isabelle




Mys dag

Idag har jag varit med min mamma i stan och shoppat, jag köpte 4 saker från hollister. Tre stycken tröjor och ett par jeans. Jag kan lägga ut bilder på alla kläder imorgon, ska ju även åka ut till Kovik och rida Woody. Måste gå och lägga mig nu för jag ska upp kl. 08.00 imorgon... :/ 
/ Isabelle




Guests

Precis kommit hem och tagit en dusch. Det var så fantastiskt kul att få träffa alla igen. Matilda var sjuk, feber. Vi saknade dig! Krya på dig :*. Men annars hade vi såå kul. Otroligt va roligt man kan ha.

Barngympan gick bra. Vi får gäster ikväll så jag ska plugga nu och fixa mig.
/ Emma 




Ridpasset

Lektionen gick bra och han var väldigt fin, kan inte säga mer än att han är världens bästa ponny! 
/ Isabelle




Malte bäbis

Idag ska jag rida Malte, jag vet inte riktigt vad vi ska göra men kul ska det i alla fall bli! Just nu går jag med på Amandas uteritt. :)
/ Isabelle




Lägervänner

Ska träffa alla från det första ridlägret idag, ska bli sååååå kul! Vi var 7 som blev jättetajta så vi ska träffas hos Linnea idag och sova där! :D har verkligen saknat dom! Typ hype nu, så himla roligt!
/ Emma 


Taffsnäs P.4 2014

Ja, nu är jag anmäld till Taffsnäs nästa år! Är så sjukt glad och taggad, bara 280 dagar kvar... Taffsnäs är seriöst den bästa platsen på hela jorden, underbara gulingar och människor överallt. Underbara ledare som väcker oss klockan tre mitt i natten för att vi ska ha party eller typ fem på morgonen då vi ska ut och springa. Jag kan inte ha det bättre än när jag är där, är hyyper. :'D
/ Isabelle
 
~ Bilder från p.4 2013, jag hade Gramse 6. ~

Noll batteri, ursäktar

Glömde att ladda telefonen i skolan, så batteriet dog ganska precis när jag kom till stallet. Fail.

Började ju sätta igång Sunshine idag, hon har inte blivit sutten på sen i april. Ja, ett tag sen. Skrittade ut i 20 min på långa tyglar. Hon var jättenervös, kan jag säga. Vääldigt tittig och stannade för minsta lilla. Sen var hon lite stressad och drog på framåt rejält. 
Sen efter jag ridit märkte jag att hon hade ett litet skavsår, antagligen efter sadelgjorden, men jag hade inte spänt den något speciellt hårt, så hon kanske bara harr tunt hår där.
/ Emma 

Hade ju inget batteri, så det får bli en bild på lilla Charonsi


1 månad

Nu har vi hållit igång bloggen i exakt en månad så vi tänkte dra lite snabba mål med den.
* Att ha iallafall 50 dagliga läsare innan nyår
* Få minst 5 kommentarer varje vecka
*

Sen funderar vi på att ha små "veckomål" varje vecka :).
Hoppas ni gillar bloggen, om ni har några frågor är det bara att fråga ;)
/ Emma & Isabelle


Dagen

Jag har nyss haft ett prov om Afrika i skolan, det gick bättre än förvänta. Efter skolan ska jag hem och ta det lugnt och plugga lite. Imorgon ska jag rida på ponnystall, först ska jag följa med Amanda på en uteritt och sen ska jag rida lektion. :)
/ Isabelle
~ Världens bästa ponny, du kommer alltid vara min stjärna  ~


Onsdags ridnig

Idag red jag ute på Ponnystall, jag hade Leo idag. Han hade varit super dum i gruppen innan och hade bockat och allt. Dom skulle hoppat men hästarna var så galna som det blev inte av för dom. Men när jag red var Leo inte alls dum, han var lite het men inget mer än så. Han hade bjudning framåt och lyssnade väldigt bra. Vi hoppade också och han var jätte duktig, är super glad efter dagens pass! :D
/ Isabelle


Bloglovin'

Nu har vi skaffat Bloglovin! Bara att följa för att veta direkt när vi uppdaterat ;) Det sitter en liten ikon precis under "Om oss". Klicka där så kommer du till vår Bloglovin'.

Morgon trött

Dagen började med att jag försov mig, så jag hann inte äta frukost imorse. Sen har jag ett prov i engelska som jag är väldigt osäker på, efter skolan ska jag hem och plugga. På kvällen åker jag till stallet och rider, det blir mycket ridning den här veckan. Tisdag, onsdag, fredag och söndag. :)
/ Isabelle 




Igånsättning

Jodå, det gick bra idag. Kanske inte bästa passet, men helt okej. Red Charon idag igen. Haha barbacka för mig idag, skoj skoj! 


Ska börja rida Sunshine två dagar i veckan, för att sätta igång henne, så det ska bli kul.
/ Emma 

Nova bus

Idag red jag Nova på ridlektionen, hon är en liten C-ponny. Från min vinkel tyckte jag att det inte gick så bra, men från andras vinklar gick det helt okej. Hon är så otroligt stark och kräver ENORMT mycket. Ibörjan gick det bra för att jag orkade hålla imot på uttertygeln och hålla om med benen, men i slutet hade jag inga krafter kvar. Hon blev pigg och starkare och jag orkade inte hålla imot någon stans, jag kom fram till att jag måste börja träna armar och ben. Vi får se om jag får henne nästa vecka. Ellinor klickade några bilder idag också! :)
/ Isabelle
 
 

Ny månad Nya tag

Godmorgon! Idag är det den 1 Oktober, vilket betydet att mitt internet är tillbaka! Nu kommer jag kunna blogga oftare under dagen, och inte bara på kvällen när jag är hemma och har Wi-Fi ;D.
 
Denna månaden har jag massa mål, både i skolan och ridningen.
 
I skolan är det väl mest att prestera bättre. Har varit så sjukt ofokuserad denna månad. Bra skolstart lixom.. Eller inte. Ligger efter i alla ämnen. Inte bra. Måste verkligen jobba ifatt och lägga mer tid på skolan.
 
I ridnngen har jag ett mer långsiktigt mål, till slutet av terminen kanske. Jag funderar på att börja i en "Hoppspecial" som hoppar lika mycket som dom gör dressyr. I min nuvarande grupp hoppar vi bara två eller tre gånger / termin. Eftersom att jag är en sådan hoppfjolla tror jag att detta skulle vara lite roligare för mig, men det är inte säkert eftersom att jag trivs så fantastiskt bra i min nuvarande grupp.
I hoppningen är målet att få bättre teknik, rama in hästen bättre mot hindret. Hoppa banor på högre höjder och utveckla min sits.
I dressyren är det väl mest vad ridläraren säger till mig, det är lite olika från lektion till lektion. Ibland är det böj armbågarna och ibland är det krama om tygeln mer. Jag är ganska lättlärd och fångar upp instruktörens ord och kommentarer snabbt. Detta är bra när jag gör fel, men även när jag gör rätt, i både dressyren och hoppningen.
/ Emma